A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
Ingestuurd op 03-09-2012


« Ga terug naar de stijve tepels overzicht »Naam: wolly
heb mij lekker afgetrokken en lekker over haar borsten gespoten en de borsten weer schoon gelikt


Naam: wolly
heeeerlijk heb direct een stijve lul en wil heel graag haar tussen de mooie borsten neuken , en lekker onder spuiten en dan schoon likken


Naam: GŁnter
Mmm wil die tietjes voelen en zuigen


Naam: Masseur
Hey Sabrina , werk jij bij de sligro in tilburg ? Stuur eens wat foto's in van jouw heerlijke jetsers , of van je hele lijf. Jij hebt volgens mijwel een D-cup. Kom deze week weer ff shoppen , zie ik jou ook weer eens !


Naam: Danny
Wat een smerige tieten.


Naam: Sam
Iris, je tieten zijn gewoon super ! Had ik maar een vriendin met zulke geweldige tieten. Prachtig, ik zou je hele dag neuken.


Naam: Ron
Iris, eerlijk, je tieten zijn prachtig en je tepelhoven en tepels staan fier, stijf vooruit. Echte klasse noem ik ze.Zou ze graag eens voelen.


Naam: henry
iets mooiers is er niet op deze aarde leuke borstjes en mooie tepels hoop dat je meer foto`s inzend


Naam: Masturbeerder
beste mensen sorry maar die orgie gaat niet door. ik heb al een andere orgie opgezet met familie en vrienden in totaal toch nog bijna 70 personen nemen deel er aan op zaterdag 29 september dan weeten je dr even van. doei


Naam: Sabrina
Iris, ik ken je. Super dat je je foto inzond. Wist niet dat je zulke steektieten had. Vandaar dat je nooit een BH draagt. Mooi, doei


Naam: Bram
Wil aan je enorm mooie tieten zuigen en ze helemaal aflikken. Zou graag eens met jou gaan stappen, hoe kan ik je bereiken ?


Naam: de rooie
Hey meid, hoe oud ben jij eigenlijk?Fotootjes blijven sturen tot ze helemaal volgroeid zijn, hť!!!


Naam: pieter
Mooi stel zuigtieten. Lekkere tepels om aan te zuigen.


Naam: mike
Wil mijn eikel tegen je punttepels wrijven en dan je tietjes volspuiten.Ze zijn super HOT. I love them.


Naam: Bewonderaar
Iris, dit zijn de mooiste tieten die ik ooit zag. Lekkere steektieten met harde bruine tepels.Je mag er fier op zijn, mooier kan niet.Graag nieuw plaatje.


Naam: joop
Als je klitje zo stijf kan staat als je tieten wil ik er maar al te graag aan zuigen. Zeer mooi.


Naam: heipaal
is er al nieuws over de orgie? wanneer en waar en zo?


Naam: Jan
Super mooie stijve tietjes en prachtige tepels waar ik uren zou kunnen aan zuigen en likken. Ze zien er zo stijf uit. Krijg zin om te trekken.


Naam: Sven
Dit zijn heerlijke steektieten, volledig anders dan de tieten van Anneke, maar ik vind de tieten van Iris ZOO mooi, stel je voor zonder BH en dan een licht doorzichtige witte t-Shirt , heerlijk lijkt me.


Naam: Prado
Kan de tietjes van Iris volledig in mn mond nemen, heerlijke punttieten en heerlijke puntige tepels, ze is zwart van haar dus klasse tieten.


Naam: sjuul tutut
ok ik plaatss ook even een reactei wand ik wil ook bijzijn bij de orgie


Naam: heipaal
Moet dat nou meneer de bouwvakker? Laat die bouwploeg maar weg blijven, vooral die schilders met hun verglaasde eikels. wat zijn eigenlijk verglaasde eikels? verders hier ook wel interesse voor die sexparty daar in julianadorp


Naam: Graldo
Jos, wie de heetste is dat zullen we zien bij de orgie op het strand bij Julianadorp. Hier ook interesse voor de orgie, woon in de buurt. Graag een datum prikken wanneer de meiden kunnen en wanneer het mooi weer is. Houd mij op de hoogte a.u.b., ik kom op de fiets.


Naam: Jos
Weet je niet maar als je aan hun klitjes zuigt zul je het snel weten !!!


Naam: Joeri
Vraag me af wie van de beide meiden de heetste is ?


Naam: Bouwvakker
He een orgie? Hier ook wel interesse voor. De hele super A-bouwploeg komt zeker even langs met 3 timmermannen, 2 elektro-boeren, 2 chauffeurs van de houtbakken en de morteldraaiers en een leerling bouwvakker die nog nooit geneukt heeft en een ouwe opperman en een voeger en nog een flinder-hobbelaar en 2 schilders met verglaasde eikels. Waneer is dat die orgie?


Naam: Masturbeerder
Zou dat kunnen ergens op een strand of zo, lekker in de buitenlucht sexen met z'n allen. Ik stel voor op het strand bij Julianadorp aan zee.


Naam: Bent
Beter nog, anneke heeft een C-cup en Iris een A-cup. Beiden prachtige tepels laat ze aan elkaar tepeles zuigen en spelen terwijl ze elkaar vingeren, dan spuit ik hen allebei onder.


Naam: Bent
Goed idee, maar ik zou graag eerst Iris eens aan de tepels van Anneke willen zien zuigen. Ze geilt toch op haar zal ze graag doen.


Naam: Masturbeerder
Beste Iris, zou het misschien een idee zijn om samen met Anneke een bijeenkomst te organiseren samen met alle mannen en vrouwen die een reactie hebben geplaatst, en dat we je tepels eens kunnen voelen, weet je wat, we maken er een mega orgie van. En dan jullie tepels volledig ondergespoten met 150 soorten zaad... Goed idee?


Naam: Stef
Ronny,ik volg je volledig, Iris was eerlijk en openhartig. Maar van Anneke is er nooit enige comment over Iris. Dat is pure kut, je kunt niet altijd alles krijgen en niets geven. Iris jouw tieten zijn absolute klasse !!


Naam: Ronny
Iris, uit je vorige comments lees ik dat je Anneke's borsten mooi en aantrekelijk vind. Dat is eerlijk van je, maar jouw tieten zijn ZEKER even mooi. Ik ben fan van je prachtige tieten. xxx


Naam: Sammie
Ik vind je tieten super, prachtig van vorm en ZEER mooie tepelhoven en tepels. Wil dolgraag voelen hoe hard ze staan.


Naam: Hr Kans
Geachte mevrouw, ik ben 91 jaar oud en mijn geslachtsdeel bewoog voor het eerst sedert 12 jaar in mijn broek toen ik uwe foto in ogenschouw nam. Heel hartelijk dank.


Naam: ik ben
zojuist klaargekomen.


Naam: Seppe
Zeer mooie zuigtieten,lust er pap van.


Naam: Silver
Mooie tietjes,laat er veel aan zuigen dan worden ze vanzelf groter. Help je graag !


Naam: Ron
Mooie puntige steektieten, geen BH nodig,zie je niet vaak ! Wil je neuken.


Naam: jan
hier kan je toch niet vanaf blijven ik krijg nou alweer een stijve


Naam: Masseur
Je hebt je woord gehouden Iris , chapeau ! Ik denk dat d'n butcherboy hier ook wel mee kan leven . Geile tepels en mooie tepelhoven en volgens mij een heerlijk lichaam er onder !


Naam: Jorge
Iris je hebt woord gehouden to Anneke. Je hebt zeer mooie vooruitstekende tieten,ik zou ze graag eens in mijn mond nemen en je tepels keihard zuigen.


Naam: mark
prachtige steektieten, wil ze graag in mijn mond.


Naam: tietenpiet
lekkere punttietjes, ik krij g hier spontaan een keiharde van, mooie tietjes


Naam:
Tekst:

Geef een cijfer: